Курс по Оперативно счетоводство от доставчик на обучение по схема Ваучери за заети лица 2018

Включването в курс по Оперативно счетоводство ще Ви позволи да се обучавате в рамките на 960 учебни часа и да придобиете трета степен на професионална квалификация.

Ако кандидатствате за ваучер за обучение по проект „Ваучери за заети лица“ 2017, ще заплатите само 15% от общата стойност на ваучера, което е само 270лв. Останалата част от обучението се покрива от Оперативна програма Развитие на човешките ресурси (ОП РЧР) чрез ваучера, за който кандидатствате.

Прием на документи имаше от  юни до август месец 2017 година, а кандидатстването става както в Бюрото по труда, така и по електронен път. Обучението е в присъствена форма с продължителност около 15 месеца. Очаква се нов прием на документи по схема „Ваучери за заети лица“ и през 2018г., но все още няма конкретна информация, кога ще се случи това.

ЦПО към „Изоблок“ ЕООД е одобрен доставичик на обучение към Агенция по Заетостта и има офиси в София, Казанлък и други градове на страната.

Read more

Please follow and like us:

Курс по Английски език от доставчик на обучение по схема Ваучери за заети лица 2017

Актуалните начални дати са:

Курс по Английски език – начална дата 23.11.2017 г:

ЗАПИСВАНИЯ до 20.11.2017г.

Място на провеждане – гр. София, ул. Трапезица 4

Седмична натовареност – вторник, четвъртък и през седмица в петък;

Read more

Please follow and like us:

Курс по Компютърна грамотност от доставчик на обучение по схема Ваучери за заети лица 2017

курс по компютърна грамотност от доставчик на обучение

В свят, където компютърната грамотност е почти задължително умение за работещите, Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ отново дава възможност на лицата на трудов договор да се обучават с минимално доплащане за повишаване на своята квалификация чрез проект Ваучери за заети лица 2017.

Обучението по Дигитална компетентност – Начална компютърна грамотност дава възможност на курсистите да усвоят основите на работата с програми като MS Word, MS Excel, MS PowerPoint, които са сред най-използваните компютърни софтуери с много широко приложение.

Полученият сертификат в края на обучението удостоверява натрупаните знания и умения, като може да Ви даде възможност да кандидатствате за работата, която желаете, или просто да се чувствате уверени в изпълнението на текущите си задачи.

Read more

Please follow and like us:

Курс по Икономика и мениджмънт от доставчик на обучение по схема Ваучери за заети лица 2017

ЦПО към „Изоблок“ ЕООД предлага курс по Икономика и мениджмънт с ваучер по проект Ваучери за заети лица 2017. Проектът се осъществява по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ чрез Агенция по Заетостта и Бюро по труда.

Ако кандидатствате за обучение с ваучер, ще заплатите 15% от стойността на ваучера или това са 270лв, вместо 1800лв. , колкото е номиналната стойност на ваучера.

С успешното завършване на курс по Икономика и мениджмънт, ще получите трета степен на професионална квалификация, като продължителността на обучението е 960 учебни часа, в рамките на около 15 месеца.

Read more

Please follow and like us:

Курс по Немски език от доставчик на обучение по схема Ваучери за заети лица 2017

Курс по Немски език – начална дата 14.11.2017г.

 

ЗАПИСВАНИЯ до 02.11.2017г.

Място на провеждане – гр. София, ул. Трапезица 4

Седмична натовареност – 2 или 3 пъти в семицата

 

Read more

Please follow and like us:

Курс по Маникюр, педикюр и ноктопластика от доставчик на обучение по схема Ваучери за заети лица 2017

Ако manicurВи се отдава рисуването и сте творческа личност, то курсът по Маникюр, педикюр и ноктопластика ще Ви даде възможност да усвоите професия, която е изключително модерна и добре заплатена.

От 15.06.2017г. до 18.08.2017г. имаше прием на документи по проект Ваучери за заети лица 2017 и вече се сформира 2 група по професия Маникюрист-педикюрист за гр. София. В групите могат да се включат лица с ваучер или без ваучер, като предлагаме гъвкав Учебен график и уникални оферти.

Запишете курс Маникюр, педикюр и ноктопластика към ЦПО към „Изоблок“ ЕООД. Ние сме лицензиран доставчик на обучение, който има опит в провеждането не само на професионални обучения, но и на езикови курсове в цялата страна. Събирането на групи в София, Казанлък и други градове вече започна! Read more

Please follow and like us:

Курс по Фризьорство от доставчик на обучение по схема Ваучери за заети лица 2017

Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ дава възможност на лицата със средно или по-ниска степен на образование да придобият втора степен на професионална квалификация на уникално ниска цена от 180лв., кандидатствайки по проект Ваучери за заети лица 2017.

Ако сте на трудов договор, подадете документи и Ви одобрят за курс Фризьорство, то ще повишите своята професионална квалификация и ще имате по-големи шансове както на пазара на труда, така и ако решите да се развивате самостоятелно в тази сфера. Курсът за фризьор ще Ви направи професионалисти в сферата на коафоьорството и ще Ви даде самочувствието на способна личност.

Записвайки се за курс за професия Фризьор към ЦПО към „Изоблок“ ЕООД, Вие ще се обучавате в Салон за красота, ще бъдете част от реална работна среда. Ние сме одобрен доставчик на обучение към Агенция по Заетостта, с опит в провеждането на професионални курсове, знаейки от какво точно имате нужда. Посетете някой от офисите ни в София, Казанлък и др. градове.

Побързайте, записването вече започна!

Read more

Please follow and like us:

Курс по Козметика от доставчик на обучение по схема Ваучери за заети лица 2017

Проект Ваучери за заети лица 2017 Ви дава възможност за придобиете нова професия, която да даде нова посока на Вашето кариерно развитие. Подайте заявление за кандидатстване за София, Казанлък или друг град.

Професията Козметик е изключително актуална и модерна професия, която може да придобиете като заплатите само 180лв. Останалите 1020лв. се финансират от Оперативна програма Развитие на човешките ресурси. Подаването на документи може да стане в Бюрата по труда или по електронен път.

ЦПО към „Изоблок“ ЕООД е доставчик на обучение и вече асистираме, консултираме и записваме желаещи да се запишат в курс Козметика. Събирането на групи вече започна! Read more

Please follow and like us:

Курс за професия Готвач от доставчик на обучение по схема Ваучери за заети лица 2017

Обичате да готвите и искате това да стане Ваша професия, но курсовете са твърде скъпи?

Това може да се промени, ако кандидатствате за ваучер по проект Ваучери за заети лица 2017 в София, Казанлък или друг град. Курсът за професия Готвач, специалност „Производство на кулинарни изделия и напитки“, ще Ви даде втора степен на професионална квалификация, с което да допълните своята автобиография и да получите увереността на шеф в кухнята.

Оперативна програма за „Развитие на човешките ресурси“ финансира по-голямата част от Вашето обучение, и се нагала да заплатите за 660 учебни часа курс само 180лв.

ЦПО към „Изоблок“ ЕООД е одобрен доставчик на обучение и вече събира групи за професия Готвач, а подаването на документи за ваучер стартира на 15.06.2017г. Не отлагайте, запазете своето място сега!

Read more

Please follow and like us:

Курс по Графичен дизайн от доставчик на обучение по схема Ваучери за заети лица 2017

Обучението в курс Графичен дизайн е част от професионалното направление Аудио-визуални изкуства и техники, производство на медийни продукти.

Можете да се включите в този курс срещу минималната цена от 270лв., като кандидатствате по схема Ваучери за заети лица 2017, финансирана от Оперативна програмата Развитие на човешките ресурси. Кандидатстването може да стане по електронен път, в Бюрата по труда или с наше съдействие в някой от нашите офиси.

ЦПО към „Изоблок“ ЕООД е одобрен доставчик на обучение към Агенция по Заетостта и вече стартира записването на желаещи да се включат в обучението. Можете да посетите някой от офисите ни в София и Казанлък.

В края на на курса Графичен дизайн ще умеете да оформяте печатни, електронни и други продукти, в правилната пропорция на форми, цвят, шрифт според предназначението на продукта. Получените знания от обучението ще Ви бъдат полезни при създаването на книги, каталози, рекламни материали, интернет сайтове и мултимедийни продукти.

Read more

Please follow and like us: